jouw ideale
job vinden?
zo werken wij bij
ensolid

jouw ideale job vinden? zo werken wij bij ensolid

1

INTRODUCTIE

Om met het team van ENSOLID kennis te maken, stuur je allereerst een korte motivatie, samen met jouw cv of introductiefilmpje waarin jij jezelf kort voorstelt.

2

EERSTE CONTACT

Mocht jouw profiel aansluiten bij wat wij zoeken in een ENSOLID professional, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kort telefonisch interview.

3

KENNISMAKING

Als we tijdens het telefonisch interview genoeg aanknopingspunten zien, word je van harte uitgenodigd bij ENSOLID voor een intake. Tijdens de intake zullen we elkaar beter leren kennen en de mogelijkheden voor een leuke baan bespreken.

4

SOLLICITATIE

Na onze kennismaking beslissen we of je op gesprek kunt bij de werkgever. Om te zorgen dat jij vol zelfvertrouwen het gesprek in gaat, helpen wij jou uiteraard bij de voorbereiding van het sollicitatiegesprek.

5

AAN DE SLAG

Ben je aangenomen? Gefeliciteerd! We helpen je op weg in de voorbereiding naar jouw eerste werkdag.


DÉ MATCHMAKER TUSSEN
PROFESSIONAL EN WERKGEVER

Bij ENSOLID is persoonlijke aandacht heel belangrijk. Samen met jou kijken we welke werkplek het beste bij je past. Op basis van de cultuur van een organisatie, de locatie en of de locatie voor jou makkelijk bereikbaar is met eigen vervoer of openbaar vervoer. In het kennismakingsgesprek worden jouw wensen en behoeften in kaart gebracht zodat we daarmee die ideale match kunnen maken met een job. Lang hoef je niet te wachten, want snelheid is één van onze specialiteiten. Bij ENSOLID kun je al binnen één week een toffe nieuwe baan vinden bij jou in de buurt.

We bemiddelen puur en alleen in vaste banen, dus ons doel is om jou aan een vaste baan te helpen. Het kan zijn dat de opdrachtgever ervoor kiest om jou eerst via ENSOLID te detacheren en vervolgens een (vast) contract aanbiedt. Wij zullen jou dan tijdens de eerste maanden van jouw nieuwe baan een stukje coaching en begeleiding bieden. Je kunt ons zien als jouw persoonlijke carrière coach. We zullen er zijn tot jij je handtekening op het contract bij de opdrachtgever kunt zetten.

HOE ZIET JOUW DAG ERUIT?

Meer informatie nodig?

Benieuwd naar waar jouw glimlach je kan brengen of wil je meer weten over de voordelen van ENSOLID? Bel of mail ons gerust.

NEEM CONTACT OP