EEN GLIMLACH
OP UW KANTOOR

Bij ENSOLID nemen we u een hoop werk uit handen. Middels ons groot actief netwerk van de beste professionals, vinden we voor u de ideale receptionisten en (office) managers. Wij doen de werving en selectie en u spreekt alleen nog de beste kandidaten!

neem contact op

DE BESTE HOSPITALITY PROFESSIONALS

Uit eigen ervaring weten we hoe belangrijk personeel is dat goed past binnen een bedrijfscultuur. Daarom beschikt ENSOLID te allen tijde over gescreende, goed opgeleide en getrainde receptionistes.

Om uw bedrijf te leren kennen, bezoeken we uw locaties om te kijken wat u zoekt in een hospitality professional. Door de kandidaten eerst telefonisch te screenen en een face-to-face kennismaking te hebben bij ons op kantoor, zorgen wij voor uw ideale match.

Missie & Visie

Ons doel is om hospitality terug te brengen op kantoor en een glimlach op het gezicht van u en uw bezoeker te toveren door onze receptionist. Altijd een warm welkom op uw kantoor.

Bij ENSOLID staan we dagelijks in contact met ons netwerk van hospitality professionals en adviseren wij ze in hun verdere groei en ontwikkeling. Zodoende kunnen wij te allen tijde de best passende professional aan uw organisatie verbinden.

CONTACT

WERVING & SELECTIE EN DETA-VAST

Wij staan bij ENSOLID garant voor de kwaliteit van onze hospitality professionals. Wij bieden u de volgende mogelijkheden qua aanname van nieuw personeel;

ENSOLID neemt voor u de volledige werving en selectie uit handen. Wij werken op basis van no cure no pay en u betaalt de afgesproken fee pas wanneer u de juiste kandidaat heeft aangenomen. In deze constructie kiest u ervoor om uw nieuwe medewerker direct in dienst te nemen door een contract aan te bieden.

We starten met een gesprek waarin wij samen met u de wensen, taken en verantwoordelijkheden voor de juiste kandidaat bepalen. Na dit op een rij te hebben, bespreken we de salarisindicatie voor deze functie en gaan wij met ENSOLID vervolgens aan de slag met de werving.

Wij communiceren uw vacature binnen ons uitgebreide netwerk van hospitality professionals. Vervolgens doen wij een eerste uitgebreide telefonische screening onder de ontvangen reacties. Daarna gaan wij met een selecte groep kandidaten persoonlijk in gesprek om te achterhalen wie er het beste past binnen de rol en bij uw organisatie. Zo stellen wij u alleen de allerbest passende kandidaten voor en zit u slechts aan tafel met de meest geschikte potentiële kandidaten. Dit bespaart u zeeën van tijd zodat u de focus heeft op uw core business.

Wanneer u kiest voor flexibiliteit en het risico wilt beperken bij de aanname van nieuw personeel is deta-vast voor u dé oplossing. In deze constructie neemt ENSOLID voor u alle zorgen en risico’s uit handen. Wij nemen de kandidaat in dienst voor de eerste 1040 uur en dragen zorg voor een stuk coaching, begeleiding en training on the job. Bij verlof en/of eventuele ziekte van onze kandidaat hoeft u niks te betalen. U betaalt dus alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren.

Na de 1040 gewerkte uren neemt u de kandidaat van ons over door hem of haar zelf een arbeidscontract aan te bieden. Zodoende weten wij zeker dat u over 6 tot 7 maanden (gemiddelde periode van onze deta- vast constructie) de juiste medewerker in dienst neemt!

Wilt u direct meer info over de voorwaarden en onze tarieven?
Bel of mail ons dan gerust voor meer informatie.

CONTACT OPNEMEN

ERVARINGEN MET ENSOLID

“ENSOLID is een fijne en flexibele partner. Door de juiste vragen te stellen, weet het team het perfecte profiel van de kandidaat de creëren. Daadkracht en adequaatheid zorgen ervoor dat de vacature in korte tijd gevuld kan worden met de juiste match. Het grote netwerk van ENSOLID helpt hier absoluut bij. Als bedrijf kunnen we hierdoor de zorg voor de vacature volledig uit handen geven.”

– Tessa de Grijff, Manager Operations, bouwens&

“De samenwerking met ENSOLID is transparant, open en meedenkend. Ook als er haast geboden is bij het vullen van onze vacatures wordt er razend snel geschakeld, zonder focus voor onze wensen te verliezen. Kortom, ENSOLID is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Het gepassioneerde team zorgt ervoor dat ieder een goed gevoel overhoudt aan deze samenwerking.”

Milena Loman, Team Lead Community Manager, Regus

“ENSOLID stelt mij de meest bekwaamde en leukste potentiële collega’s voor. Vanaf die eerste kennismaking is de betrokkenheid van ENSOLID merkbaar. Het team is meedenkend en adviserend en richt zich op de beste kwaliteit. Doormiddel van assistentie, zowel voor mij als voor mijn nieuwe collega, creëren ze een langdurige en succesvolle verhouding.”

Lionel Moniz, Team lead community manager, IWG PLC

Wilt u ook de beste hospitality professional op uw kantoor?

CONTACT OPNEMEN