ENSOLID IS DÉ MATCHMAKER IN HOSPITALITY

ENSOLID is de bemiddelaar voor professionals op het gebied van hospitality en operations in de kantorenmarkt. Wat ons bijzonder maakt, is onze persoonlijke benadering en de begeleiding die wij onze professionals bieden in aanloop naar hun vaste contract bij een werkgever. Dat maakt ons werk zo leuk!

OVER ONS

Met meer dan 15 jaar ervaring durven wij, Mischa en Jasper, onszelf experts te noemen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Wij karakteriseren ons door onze oprechte interesse in mensen. Blije gezichten op de werkvloer zorgen ervoor dat we dit werk graag doen.

Met een hart voor hospitality en onze jarenlange ervaring hebben we een uitgebreid zakelijk netwerk opgebouwd dat bestaat uit de leukste werkgevers van heel Nederland. Door de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers naar representatieve receptionistes en office managers, zijn wij ENSOLID begonnen.

Persoonlijke aandacht, ontwikkeling en plezier staan bij ENSOLID centraal. Zo zijn we niet alleen een bemiddelaar, maar zijn we de persoonlijke carrière coach van onze professionals. Op deze manier blijven onze professionals in ontwikkeling en bieden wij hen kansen om door te groeien binnen het bedrijf waar we hen plaatsen.

We kijken er naar uit persoonlijk kennis met jou te maken.

Met hartelijke groeten,
Mischa Tan en Jasper Borghesi Cipriani
Founders ENSOLID

CONTACT

OOK VIA ENSOLID AAN DE SLAG?

Ons netwerk van professionals én werkgevers blijft zich uitbreiden. Kom je er ook bij?

NAAR WERKWIJZE

ENSOLID BLOGS